hotel zada predeal contact

Wiki Article

hotel predeal cu spa
Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

Abonează-te × Vreau să am acces la reduceri exclusive și promoții speciale la plata cu cardul de masă

Alfinio Villa ofera cazare in three suite spatioase (45mp) cu dotari la standarde hoteliere top quality de ultima generatie.

Toate costurile aferente emiterii voucherelor de vacanță pe suport Digital vor fi suportate de către angajatori.

Situat la marginea oraşului Predeal, Hotelul Orizont pune la dispoziție o zonă de spa şi camere cu aer condiţionat, acces gratuit la World-wide-web WiFi şi Television cu ecran plat.

This hotel is extremely cozy, I felt like at your house. Rooms are thoroughly clean, massive balcony, there was a tv and mini bar with beverages within the fridge. Adult men while in the reception were being type and friendly.

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest internet site Website, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

Normally pentru plățile “contactless” hotel rozmarin predeal pareri ce depășesc 100 de lei este obligatorie introducerea codului PIN

În cele ce urmează, îți vom prezenta tot ce trebuie să hotel de cazare predeal știi despre vouchere de vacanță: ce sunt, cine keyște vouchere de vacanță, cum pot fi folosite, treatment este valoarea acestora, în ce locații pot fi utilizate și așa mai departe. Astfel, vei ști specific unde poți plăti cazare cu cardul de vacanță și alte servicii incluse.

Hotel TTS SPA&Wellness Covasna este situat în tărâmul de basm Valea Zânelor din județul Covasna. Un sejur involve mic dejun, acces la zona de wellness cu piscină, saună uscată, saună cu sare și acces la zona de distracție.

Am ales pentru a doua oară acest apartament frumos, amenajat cozy, foarte curat și confortabil. Am fugit din București de caniculă și am ales cazarea perfectă. Ne-am relaxat pe terasa exceptională şi ne-am bucurat de răcoare, iar view-ul de vis a completat de minune sejurul nostru.

Alege dintre mai multe optiuni precum sauna, piscina sau hotel cirus predeal cada cu hidromasaj in concediul tau mult visat.

Experiencing a prima spot in Poiana Brasov, 656 ft with the ski slopes and hotel carmen predeal telefon the ski elevator, Denisa Boutique attributes complimentary entry to a sauna.

Environmentally friendly Lawn Villa se află în Predeal, la mai puțin de 1 km de pârtia de schi hotel teleferic predeal Clăbucet, și oferă acces gratuit la Web WiFi și vedere la munte.

Report this wiki page